Rokulcia Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam. Mam prośbę. Zacząłem robić taką minigierkę o Raymanie. Mam grafikę Raymana, lecz tylko zwykłego. I tu pytanie/prośba. Mógłby ktoś: - Do zwykłego raymana dorobić, to jak macha(strzela) ręką, gdy jest ,,w fazie helikoptera,,? - Przerobić całego raymana(wraz z powyższym) na: |- Raymana, z zielonej puszki |- Raymana, z czerwonej puszki Jakimś cudem udało mi się zrobić czerwoną puszkę, ale za nic nie umiem zrobić tych metalicznych palców, więc prosiłbym tutaj o to. |- Raymana, z niebieskiej puszki |- Raymana, z pomarańczowej puszki |- Raymana, z żółtej puszki Wszystkie puszki razem Nie musicie robić wszystkiego. Za pomoc zostaniecie dodani do creditsów. EDIT: Pierwszych 3 ,,ruchów(tych bez rąk),, nie musicie robić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 grafika Raymana :(( Buuu! Zawsze jak przeczytam 'Rayman' mój mózg odbiera to jako 'Ranmus' :(( Serio. To mnie prześladuje. Nieee! Khhhrgh! Nie ban! Argh! Ok. Do rzeczy. Pamiętam Raymana z czasów gdy namiętnie czytałem Cybermychę. Hum. Zrobię ci coś jak wrócę. ( To zabrzmiało jak groźba czy tylko mi się tak wydaje? :) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Dzięki, że zrobisz coś, a co do groźby to nie wiem sam :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rexu Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Dawaj Dawaj :D Normadion jeszcze czeka :P Nie zapomnij o nim!!! :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 O Normadion nie zapomniałem, ale uwielbiam raymana, a od norma muszę się na chwile oderwać :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rexu Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Narazie nie pomoge ;P Bo ucze sie programowac w GMaker :) Wiem ze robisz to na 17 Wrzesnia ale tam troszke sie poucze i postaram sie pomoc :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Jakimś cudem udało mi się zrobić 70% ?? czerwonej puszki, lecz za nic nie umiem zrobić dla niego metalicznych palców...Mógłby ktoś mu to zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rokulcia Opublikowano 14 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi