Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 o to mi chodziło Nie chodziło mi o zrobienie auta, a gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 to zrób se swój temat i tam rób liste gier które nie wyjdą tu mówimy o aucie i jego grafice w top down Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nie wiem czy jest to zgodne z rzeczywistym modelem. Nie wiem czy takie są proporcje. Wiem że nich lepszego z tym chyba nie zrobię!Arrinera Automotive Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Nie wiem czy jest to zgodne z rzeczywistym modelem. Nie wiem czy takie są proporcje. Wiem że nich lepszego z tym chyba nie zrobię! Arrinera Automotive Super źle ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Przestan, starał się. Ale ładne nie jest :/ Fronia, odpuść se to auto, bo nikt Ci go idealnie nie narysuje z jednej, czy dwóch fotek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Lol, przecież ładnie narysował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcixxx Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Ok. było by ładne gdyby nie fakt, że Fronia1996 nie prosił o skasowany na ścianie wóz ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 chyba ładne nie jest ale starania najważniejsze:) może niedługo wejdą do neta rysunki techniczne to łatwiej będzie ja też spróbuje ale wątpie żeby lepiej mi wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2011 może niedługo wejdą do neta rysunki techniczne to łatwiej będzie Jak wyjdą to wrócę tu z modelem 3D :) Tamto narysowałem bo nikt inny by tego nie zrobił :), dopiero teraz widzę że maska wyszła przykrótka (Modern Car :D) BTW Jak ktoś chce to wykorzystać to śmiało! Nie krępować się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi