szpaq99 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Potrzebuję jakiś darmowy, bardzo prosty program do modelowania 3d, a i żeby w nim dało się teksturować, chodzi też o to żeby modele zapisywał w takim formacie, aby gm je odtworzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 blender Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 wiem że google sketchup jest łatwy i darmowy, ale chyba gm nie czyta jego modeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zależy o jaki efekt ci chodzi, jeśli chcesz coś sobie złożyć np. z wbudowanych funkcji game makera jak d3d_draw... jest jeszcze super extra nie wypasiony GM d3d modeler (jeśli model ma się składać z paru różnych obróconych części, każda z tych części musi zostać wymodelowana osobno) https://gmclan.org/uploader/634/GM_Modeler_3D.rar Instrukcja obsługi: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...t=0&start=0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Lionix obczaję twój program, bo właśnie chodzi mi o proste figury, a jak bym coś nie wiedział to napisze do ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Znacie jakiś tutorial, w którym jest opisane jak zrobić prosty dom do gry, a może ktoś sam by takowy tutorial zrobił, chodzi mi oto aby tutek był po polsku. Używam blendera, jakby co. Edit:Sorry za double, ale po co pisać nowy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi