^#$PAUL$#^ Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Witam! Czy jest jakiś sposób aby w GM ( lub ewentualnie c++) wczytywać źródła stron internetowych ? Zaznacze, że próbowałem biblioteką Ether lecz niestety wymagane jest PRO :( . I chciałbym jeszcze w tych źródłach wyszukiwać konkretnych fraz (może to być już po wczytaniu do zmiennej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 W gm bez pro tego nie zrobisz, ale w c++ tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^#$PAUL$#^ Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 a coś więcej o rozwiązaniu w c++ ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Biblioteka curl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 a jak to zrobić w gm 8.0 pro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^#$PAUL$#^ Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Napisałbyś coś więcej albo dał linka do kursu po polsku bo pobrałem i zainstalowałem to, ale jakoś nie umiem się w tym połapać. Starczy, że pokażesz mi konkretną funkcje która wczytuje kod źródłowy strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 biblioteką Ether UP:http://s1747.chomikuj.pl/File.aspx?id=641860685&vid=645445853&tk=1551120&t=634474469032419720&d=60&k=1345536&name=cURL_zapis_HTML.txt&loc=PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^#$PAUL$#^ Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 to ja mam jeszcze jedno pytanie: Czy używanie dll'i w GM jest wogóle możliwe bez pro mode ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^#$PAUL$#^ Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 to w takim razie zamykam temat i rezygnuje z GM :D edit: ale zamknąć nie umiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 w lewym dolnym rogu jest OPCJE MODERACJI naciśnij i wybierz ZAMKNIJ TEN TEMAT a potem IDŹ ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 ale nie zamykaj! Bo : a jak to zrobić w gm 8.0 pro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^#$PAUL$#^ Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 odpowiedź na powyższe pytanie znajduje się tutaj: https://forum.gmclan.org/index.php?showtopi...r%F3de%B3+stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi