Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 GTA4? trochę... Co do całości projektu: zobaczymy czy świeża krew w ekipie wypełni luki w waszych umiejętnościach. Też mam taką nadzieję :) A teraz Karolo320 słuchaj wyraźnie! To ty jesteś programistą! Nie daj się w robić w robienie grafiki, bo zostaniesz sam, robiąc gry do fabuły Smo! Ja mu zabraniam robić grafikę! Grafikę robi Sewcio :D otw. jestem Bedziom, nie Smo. Ty nie byłeś aktywny kiedy był Smo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Ty nie byłeś aktywny kiedy był Smo :P Tak o GMC przypomniałem sobie niedawno, a ten offtopicowy post napisałem żeby zapytać się co oznacza "otw", ale już mam odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 of the way - coś w stylu "nie przy okazji" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 @up: jest grafik, on robi :) Ja nawet nie mam zamiaru :P Karolo320 nie marnuje czasu! Od czasu jego dołączenia do projektu zostało zrobione : - wybór broni (na razie tylko Pistol i AK-47 Kałasznikow) - HUD dla broni - ruch przechodniów (da się ich zabić samochodem ) - lepsze sterowanie samochodem Mogłeś nie pisać co zrobiłem, bo wyszło jak mało mieliście :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 No pisałem, że mamy max. 1-2% :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi