pan123 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Witam od jakiś 3 dni szukam na necie dobrych i sprawdzonych z wypłatą buxów i natrafiłem na ten ciekawy okaz płacą w funtach więc ok na start 0.15 czyli jakieś 70 groszy ^.^ dziennie 10 reklam po 0.01 funta co daje nam dziennie jakieś 45 groszy liczę z samych ...zarobków na banerach nie licząc już referów ... czyli tych którzy zalogowali się na waszym linku gdybyście mogli rejestrować się z mojego linka i klikać w reklamy codziennie to proste na stronie są dowody wypłat i wgl od 1 funta można wypłacić czyli 1 dzień roboty .. z referami ... :) wypłata natychmiastowa nie zwlekają ... od razu do 24 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 a ile można najmniej wypłacić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 1 funta którego uzbierasz za pomocą refli ^.^ w 1 dzień .. :) albo i szybciej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 27 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 A już ci zapłacili? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Spoko - chyba się w to pobawię, mam PayPala, zobaczę czy coś z tego będzie. Szkoda że jest ograniczenie co do klików, max. 10 dziennie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Daj znać kiedy dostaniesz pieniądze, to będziesz mieć mnie jako refa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Poniżej daję dowód wypłaty : Można wypłacać od 1 funta, czyli około 5 zł na nasze. Byłbym wdzięczny jakby ktoś się zarejestrował z mojego reflinka : klik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 @markuz: zarejestrowalem sie z twojego refa, pana123 wywalil mi error505 e: zeby nie czekac na koniec odliczania w reklamie mozna po kolei wpisac w pasek adresu: java script: docaptcha(1); java script: docaptcha(2); java script: docaptcha(3); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Zbanowali mnie z paypala za fałszywe dane więc czas chyba założyć na konto pełnoletniego brata... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 fronio mam pytanie ... i markuz a kilaka liście już w banery ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Bannery? Ja klikałem w same linki w zakładce "Ads" Najgorsze jest to - You will not receive referral earnings today as you did not click ads yesterday. Trochę bez sensu ale cóż - wystarczy poczekać do jutra mam nadzieję i będą normalnie liczone także kliki poleconych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 ja tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Funt tygodniowo lol. To już się więcej zarabia za samo chodzenie do szkoły i nie wydawanie na żarcie tyle, ile przewidują rodzice. Lepiej się już bawić w jakiś dobry Multi-Level Marketing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 wiesz, zawsze można dodrukować, ale na ten temat konstytucja milczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 nie funt tygodniowo obliczyłem że przy dobrych lotach będę zarabiał 300 zł miesięcznie i to prawda :) ale jak chcesz ... tu najbardziej się liczą refelarsi i kupowanie konta premium ale na start mamy za free podstawowe klikajcie i rejestrujcie się bo warto już dziś mi liczy kliki refelarsów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markuz Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Mi także :) Mam na razie 4 ale tylko 1 wy-klikał :) PS. kto się zarejestrował jako prog112? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan123 Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 uwaga uwaga admin zrobił 30 reklam !!!! .. nie możliwe ... sam w to nie wierze ... a normalnie 10 było to chyba jakaś dniowa promocja więc warto szybko się rejestrować ok zamykam temat w razie co piszcie na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi