CTRL Opublikowano 26 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Witam! Szukam grafika komputerowego potrafiącego tworzyć tła i textury pod strony internetowe. Dzielę się zyskiem z grafikiem do 35%. Dopiero zaczynam lecz mam już paru klientów. Niecierpliwie czekają na grafikę do swoich stron. Osoba musi być odpowiedzialna, aby nie zerwała kontaktu w najmniej odpowiednim momencie. Może to być osoba z zespołem Aspergera. Powinna być na każde moje zawołanie. (nie dosłownie, oczywiście.) Wynagrodzenie pieniężne! wieczx@vp.pl m.cezary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 cholera, myślałem, że to paqoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignis Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Hmh. Ja też. Ale CTRL jakoś bardziej mnie przekonuje ;x. Zaraz... On nie miał perm bana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTRL Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Nie miał, po prostu rzucił GML dla bardziej ambitnych języków. Teraz od czasu do czasu zaglądam do was. Paqoo zablokowałem dzisiaj bo znowu mi jego bot rozesłał jakieś aukcje na allegro. Grafika znalazłem, dzieki temu tematowi. http://m.cezary.pl/lay/ to layout który zrobił. Teraz zmienie to ogłoszenie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi