Grela Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Czy ktoś miał może z nim styczność i może mi więcej powiedzieć o nim? Chodzi mi o ten http://www.vobis.pl/oferta/komputery/kompu...600-1205pl.aspx model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 13 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 w zyciu nie mialem z nim stycznosci ale patrzac na specyfikacje: Bardzo dobre osiagi, jedyne co mozna z nim zrobic po zakupie dodatkowego to wymiana/podkrecenie procesora do 2ghz+. Z tego co sprawdzilem jego wnetrznosci sa dobrze dobrane do panelu dotykowego, ktory jest tez jednym z lepszych dostepnych na rynku(pojemnosciowy multitouch) Prawdemowiac gdybym mial kase to bym go sobie kupil :) e: no i problem proca rozwiazany: http://allegro.pl/hp-touchsmart-iq600-t650...1700369459.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 ta taką samą kase miałbym 4rdzeniowy procesor 4 gb ramu i GTX-a 560 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grela Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Tylko, że tutaj jest touchscreen który jednak tanio nie kosztuje, prawda? A ja nie potrzebuje kompa do grania bo od tego mam konsole :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 14 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 (edytowane) To na chuj ci taki kombajn z touchscreenem skoro i tak nie będziesz na nim grał? Edytowane 17 Lipca 2011 przez Mimek Wulgaryzmy. Warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 14 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 to co powiedzial poprzednik powinno byc na odwrot, touchscreen nie nadaje sie do gier, a osiagi bardziej pasuja do uzytku biurowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi