AlanW Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Mam od wczoraj nowy tablet motoroli i mam z nim taki problem że się co jakieś 2-4 min resetuje (im bardziej obciążony tym szybciej) ;/ Nie znalazłem w internecie tematu z takim problemem , co prawda to bardzo świeży sprzęt ale nie wydaje mi się by to był jakiś normalny problem. Podejrzewam że jest uszkodzone (ram?) ale może mnie olśnicie zanim zaniosę do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Raczej zanieś nie ma co grzebać jeszcze mogą ci nie przyjąć zwrotu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 No to na pewno, liczyłem raczej na jakieś rady typu ,,zaktualizuj system" bo mi się skończyły pomysły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Zanieś do serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 skoro masz go od wczoraj, to do pudla, paragon w reke i do sklepu skad to masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlanW Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 No tak, ale problem ten nie wskazuje definitywnie na uszkodzenie więc chciałem się upewnić - myślałem, że może ma uruchomioną jakąś blokadę czy coś takiego o czym nie wiem ale skoro wy też nie macie żadnych pomysłów to w pn zanoszę do wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Jak oddasz na gwarancji do serwisu to nie płacisz za to, więc po prostu odnieś i może poradzą coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Sprzęt po 2-4 minutach używania resetuje się = sprzęt nie nadaje się do pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Sprzęt po 2-4 minutach używania resetuje się = sprzęt nie nadaje się do pracy. Post się zduplikował! Usunąć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi