szpaq99 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Czemu jak włączam Jdownloadera to zżera mi 180mb na partycji gdzie jest zainstalowany Windows, a jak dam jakiś plik co ma np. 800mb to już w ogóle nie mam miejsca na tej partycji, pomimo że ściągam plik na inną. Wydaje mi się, że program składuje, tam po prostu swoją pamięć, da się to zmienić, aby magazynowało pamięć na innej partycji ?, bo na tej co Windows mam tylko 1,3 giga wolnego. A jak nie da się tego zrobić, czy jest jakiś inny program, który by to zrobił (tylko musi ściągać 1fichier.com) ? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BytX Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Orbit downloader ,Flashget, DAM zmień poprostu program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ściągnij EMule. Fajny, łatwy w obsłudze program. OTW. 1,3gb to mało? Ja mam 200mb D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Nikt nie odpowiedział na twoje pytanie. Na partycji systemowej masz TEMP A sam JD zabiera ci aż tyle bo jest napisany w javie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A program pewnie masz zainstalowany na partycji z windowsem? Ja mam JD na osobnej partycji i nie mam z tym jakoś problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Wyczyściłem po-prostu partycje z Windowsem, Morro to nic nie zmienia, nawet jak miałem na c efekt był taki sam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Temp to temp wszystko tam leci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi