ozone15 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 ja też sciągałem z tego mirrora i jak widać nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 tak jak z reszta dyzmek, tylko ten wszystko ma z internetu fajnie. I co z tego? Teraz nawet tutaj nie zajrze Hurra! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 w końcu chwila spokoju...dzięki Bedziom że stanąłeś po mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Proszę bardzo. Ja też nie jestem zadowolony z tego, że się podpisujesz pod nie swoją pracą, ale uważam, że tacy jak DeMarku przesadzają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A dla mnie to jak najbardziej na bana zasługuje. Czemu? Podpisał się pod CUDZĄ pracą i oznaczył ją znaczkiem "tm", co chyba nawet zahacza o prawo...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ile wyciaga fps wam ten silnik?Jak dojdzie multi to przez ta fizyke bedzie sie tnal.Jesli to profesjonalny engine to: Sa efekty czasteczkowe?Jest mozliwosc utworzenia wlasnego wirtualnego systemu plikow dla plikow gry?Sa importery roznych formatow plikow graficznych,dzwiekowych?Jest oswietlenie i cienie? Po co pisac silnik graficzny skoro gm ma juz go wbudowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 TĘ fizykę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Pisze z psp, nie czepiaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 A co ma PSP do byków językowych? (o, i YXE się zjawił, teraz to już prawdziwa gildia spamu ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ok, od teraz bede krytykowal wszystkie wasze bledy badz przejezyczenia tworzac tym samym offtop jak admin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Spytałem tylko, jaki do cholery ma związek PSP z błędami językowymi. I nie wciskaj mi tu kitów, bo sam mam PSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Czemu się denerwujesz? :rolleyes: Wielka różnica, ę a ą...Czemu nie komentujecie błędów innych użytkowników?Źle wcisnąłem złą literkę i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Nie my tylko YXE, ale zastanawiało mnie to, że konsola jest dla ciebie wymówką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Z konsoli pisałem szybko, w formie potocznej - taka jest moja wymówka.Dlaczego TY masz błędy w podpisie(specjalne) a sam komentujesz moje? PS.Za chwilę dostaniemy % za mega offtop :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exp Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 NIE komentuję twoich błędów, babola wytknął ci YXE. Ja tylko zwróciłem uwagę, że pisanie z konsolki w żaden sposób tego nie zmienia ani nie usprawiedliwia, a ty potraktowałeś to jako wymówkę i chodziło mi tylko o to. EOT jak dla mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 nie %, a bana na tydzień. Dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 mam fajny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi