Compi Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Hmmm. Widzisz, Ichigo. Chodzi o to, że pisanie gier 3D w GM zazwyczaj kończy się na poziomie tworzenia broni. Zawsze brak sprite'ów oraz kompatybilnych modeli. Widzę jednak potencjał w tym projekcie, tylko fabuła coś mi anime zalatuje :) W akcie solidarności dam 4/5, nie za chęci, tylko za upór. Tworzenie 3d jest o wiele trudniejsze niż 2d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Telefon ciągle działa, ale powoli wsiada, To ci telefon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Jeszcze zrobiłem ci puszkę sardynek chcesz ? ;p https://gmclan.org/uploader/634/tuna.zip Wszelkie podobieństwa w nazwach przypadkowe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Chell Opublikowano 3 Lipca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Little fish w sosie spamowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 No masz racje spam to chyba jakieś mięso raczej do ryby nie będzie pasować, już poprawiłem :P edit:Choć poprawka źle zapisałem texture X.x Edit2: no teraz wygląda jak należy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 SPAM to amerykańska mielonka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Dzięki wszystkim za wiarę w projekt. LionX Dagger dzięki za puszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi