Ra3l Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 WSZYSTKIE RZECZY SĄ NOWE. Zapraszam do zakupów. KLAWIATURA DO LAPTOPA - 25 PLN CZYTNIK KART PAMIĘCI - 2 PLN CZYTNIK KART PAMIĘCI + USB - 5 PLN SPAM killer (CD) - 5 PLN ŚLEDŹ FIREWIRE - 5 PLN MODEM ADSL (NETIA, NEOSTRADA) - 20 PLN ADAPTER KIESZEŃ 5,2">3,2" - 5 PLN TORBA TERMICZNA - 5 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 KABEL DVI - 10 PLN SILIKONOWE ETUI - 2 PLN KABEL JACK/3CZINCZ - 5 PLN KABEL 3CZINCZ/JACK - 5 PLN USB KONWERTER (USB/SERIAL) - 15 PLN KABEL USB / CAMERA - 5 PLN ŁADOWARKI - 5 PLN OKULARY - 5 PLN PASEK - 2 PLN UNIWERSALNY UCHWYTY DO NAWIGACJI - 5 PLN Kontakt gg: 5170289 PRZEPRASZAM ZA POST POD POSTEM ALE GRAFIKI SIĘ NIE CHCIAŁY ZMIEŚCIĆ W JEDNYM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Wtf. Okulary i paski mnie zabiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 paski są damskie:) a okulary jak okulary ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Japanstache Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Na straganie miejsce ukradli czy straż miejska chodzi i wlepia mandaty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Rozumiem, że ceny są w zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Od ostatniego czasu to forum stało się dosyć uniwersalne, można zrobić zakupy, porozmawiać na temat różnych dolegliwości, niedługo zaczną przez to forum umawiać się na randki. (o ile pojawi sie więcej kobiet na forum... damskie paski na pewno je przyciągną ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 @Bedziom: A nie umiesz czytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 @up - a dużo mi mówi PLN? No dobra, wiem, że złotówki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MagnusArias Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Z tego co widzę, Bedziom był już kilkakrotnie fejspalmowany :P @Rudy No, brakuje kilko kobitek i by było normalnie forum randkowo-programistyczno-lekarsko-zakupowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 raczej kilkunastokrotnie. --- Niedługo będzie z gmclanu : nk.pl, facebook.com, myspace.com, gmc.yoyogames.com i plotek.pl w jednym :D --- @Ra3l - tak, jak pisałem, poczekaj kilka dni :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Rozumiem, że ceny są w zł? Nie no przepraszam Bedziom, ale teraz mnie mocno załamałeś. W depresje łatwo wpaść teraz :/ Więc dam facepalma Flaque: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Ej, może mam kupca na klawiaturę do laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 25 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Bardzo mnie to cieszy :) klawiatur mam dwie sztuki obydwie takie same i obydwie nowe jak wszystko u mnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Dobra, Ra3l, klawiatura będzie pasować, więc wezmę. Jak się rozliczasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Przelewasz mu kasę na konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 A ty jego manager? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 @up: Załatwi sprawę za niego przy okazji biorąc swoją działkę :P @MagnusArias: W złej kolejności, programowanie to będzie ostatnia rzecz, jaka będzie można spotkać na tym forum ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 26 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 kasa na konto... ;] jak mi nie ufasz to ewentualnie allegro ;p:) jak sobie zyczysz;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 26 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2011 @Phoenix - Nie, ja jego klient :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ra3l Opublikowano 28 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Tymon w dalszym Ciągu zainteresowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi