Thobby Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Mam pytanie dotyczące obsługi portów USB, konkretniej chodzi mi o sterowanie prostego urządzenia. Właściwie cała obsługa miałaby się sprowadzać do odcinania i dostarczania prądu do urządzenia podłączonego do komputera przez USB, więc mam nadzieję, że nie jest to wielki problem. Robił już ktoś z was coś takiego? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 W GM wątpię czy da radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Chyba, że jest jakiś dll do tego, ale wątpię :) Albo jest dll, albo ni ch*a i piszesz w czymś innym, albo dajesz se spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Wiedziałem że ktoś to napisze -.- Po co używać takich dll'i do GM'a skoro efektywniej jest napisać cały program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Yyyy....? --- Przecie napisałem albo ni ch*a i piszesz w czymś innym Więc nie musi być to GM. Ale nie każdy umie sobie napisać program, panie kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Threef Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jak najbardziej się zgadzam Ale sądzę że Thobby zadając takie pytania wie co nieco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Właściwie nie masz racji, poza GM nie potrafię nic, co mogłoby mi pomóc w tej sytuacji, więc albo ktoś pomoże mi znaleźć odpowiedniego dlla/napisze go - w co wątpię i czego nawet nie oczekuję - albo dam sobie spokój, bo prawdę mówiąc nie jest mi to szczególnie potrzebne, chciałem się tym po prostu pobawić, a tym samym poszerzyć swoją wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 co to za moda sie zrobila na powatpiewania, teraz to jakas choroba cywilizacyjna, czy co D: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudy Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Polska zawsze była pesymistycznie nastawiona na wszystko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi