Fronia1996 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Oto przykład prostych okrążeń: LINK nie ma tam żadnej fizyki jazdy:P wzorowałem na przykładu z żużla tam są 4 okrążenia (jak wstawić plik w gmclanie??) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Przykład jest niedorobiony jak przekroczysz trzecią "kreskę" i cofniesz się z powrotem do początku to zalicza okrążenie, i jak używasz eventu draw to musisz rysować sprita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ta trzecia to pionowa czy pozioma dla ciebe jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Objekt kontrol4.Ja bym skorzystał z place_meeting. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 no bo tak ma być:) w roomie jest tor żużlowy:P jak ty sobie to wyobrażałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ediepl Opublikowano 17 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Chyba źle zrozumiałeś w żadnych wyścigach nie jest tak że jak się cofniesz z 3/4 tora na początek to wygrywasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 a o to ci chodzi ja robiłem grę żużlową więc mi to nie sprawia problemu bo jak pojedziesz ta kw tył to i tak cię zdublują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi