Nicolas Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Istnieje jakiś kod na zwiększenie koloru i wielkości sprite? Jeśli tak to jaki? Nie chcę robić paro klatkowgo (wielkość,kolor) sprite i potem dawać image_speed, lub image_single. PS: Usuńcie to w gotowych grach i programach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 31 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2004 Na starym GMC był taki przykład na scalowanie sprita. Jak go znajdę to dam linka. Edited: Znalazłem! :D. Chyba chodziło o to :boxed: Download: MIRROR 1 - Polska, Częstochowa MIRROR 2 - Anglia, ?? (chyba Londyn) MIRROR 3 - Polska, ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicolas Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Właściwie, to chodzi mi o to, aby kwadracik (object) 5x5 po naciśnięciu np. plusa zmieniał się na 6x6 itd. Ale to też się przyda, tyle że później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi