ozone15 Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Witam Was wszystkich. Poszukuję osoby, która podjęła by się stworzenia ścieżki dźwiękowej do gry. Najbardziej interesuje mnie heavy rock, styl podobny do Corroded. Warunkiem współpracy jest brak wynagrodzenia(oczywiście miejsce w Credits oraz link na stronie). Chętnych podjęcia współpracy proszę o kontakt: GG: 13580518 Mail: szymonparis@gmail.com (proszę również o jakiś sample) Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Compi Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 LOL, heavy rock! Zastanów się czy chcesz heavy metal, czy hard rocka. Radzę Ci, ściągnij soundtrack Fanatica http://www.lastfm.pl/music/Fanatic/Cube Jest na licencji CC bodajże, jeśli się nie mylę... (A) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozone15 Opublikowano 29 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Ninetone Records proudly present Swedish heavy rockers CORRODED. Chodzi mi o heavy rock, jestem tego pewien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Wojzax Opublikowano 29 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2011 Hard rock (or heavy rock) is a loosely defined genre of rock music Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi