Elevator Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Witam mam 2 pytania dotyczace uzycia spritow z tej gry a mianowicie: czy cipsoft ma cos przeciwko? i jesli tak, to czy jesli zrobie wyjuchana gre znana w calej europie z grafikami wlasnie z tej gry... grozi mi cos? :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Tak. Grozi Ci wyśmianie przez większość tutejszych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 nie zrobisz wyjuchanej gry znanej w calej europie, poza tym naucz sie odmieniac przez przez przypadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elevator Opublikowano 14 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 @Tymon bardziej chodzilo mi o konsekwencje prawne :jezor: @zelman wiem ze nie zrobię, nie napisalem ze zrobie to raz, a dwa, specjalnie tak napisalem poniewaz nie bylem pewny czy tibii sie pisze przez 2 'i' na koncu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 wykastruja cie, a potem powiesza za jaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Grozi ci sprawa sądowa (Tak przypuszczam) Aczkolwiek polecam samemu robić grafiki, jak gra ma być popularna Poza tym w Tibii grafika jest zlepkiem pixeli, dopiero Anti Aliasing robi z tego "potęgę", rozumiem, że byłbyś w stanie zrobić taki system Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 najlepiej spytaj cipsofta, czy mozesz uzyc ich grafik. Oni odpisza, ze nie i temat bedzie skonczony. W praktyce wyglada to tak, ze jak uzyjesz ich grafy i zaczniesz zarabiac na tej grze, moga zarzadac, zebys im zaplacil. Jesli nic nie zarobisz, a gra sie nie wybije ponad inne, nikt nie bedzie sie bawil w jakies oplaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fronia1996 Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 a gdyby gra wyszła i nie zarobił by na niej ani grosza? co wtedy mogą mu zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 a gdyby gra wyszła i nie zarobił by na niej ani grosza? co wtedy mogą mu zrobić? a żebyś wiedział, że mogliby mu zrobić. i to dużo. w końcu niektórzy czepiają się także i darmowych gier. wtedy byłby kozak w necie, ciota w świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 a żebyś wiedział, że mogliby mu zrobić. i to dużo. w końcu niektórzy czepiają się także i darmowych gier. Nie dziwi mnie że akurat ty to piszesz. <ekhm!>Team<ekhm!>17<ehkm!> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 co ma Jaklub do teamu17? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 14 Maja 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 co ma Jaklub do teamu17? Albo coś mi się myli albo klon wormsów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Albo po prostu jest szefem Team 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Nie dziwi mnie że akurat ty to piszesz. <ekhm!>Team<ekhm!>17<ehkm!> mam trochę nieskończonych i skończonych fangejmów za sobą, a do tej pory nikt się mnie nie czepiał. coś ci nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidds Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Poza tym w Tibii grafika jest zlepkiem pixeli, dopiero Anti Aliasing robi z tego "potęgę"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Poza tym w Tibii grafika jest zlepkiem pixeli, dopiero Anti Aliasing robi z tego "potęgę", rozumiem, że byłbyś w stanie zrobić taki system yy, mleko kwasne ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 yy, mleko kwasne ? Wooow, jestes taki smieszny, moge zostac twoim kolega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Wooow, jestes taki smieszny, moge zostac twoim kolega? Jasne ! To oblejmy to i idźmy na oranżadę ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Ale ty stawiasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 No dobra. Żal mi 80gr na orażadę - ale ok. Przyjaciół poznaje się po biedzie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi