Lordis Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Witam ! Znalazłem u siebie jakis stary map edytor. Robie gre w której bedzie niezbędny edytor nie tylko do mapy ale całej rozgrywki. Otworzyłem programik i juz na początku znalazłem błąd z którym nie moge sobie poradzić... Gdy próbuje wczytać poziom wywala error. ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Key Release Event for L-key Key for object ctrl: Error reading real. Link do Map Edytora: Pobierz ! Może ktoś wie jak rozwiązać ten problem albo na inny przykład map edytora ale który ma zapis/odczyt z funkcją "get_open_filename / get_save_filename" albo inną podobną do tej która pozwala na wybór gdzie chcemy zapisać i zmiane nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 u mnie dobrze wczytuje, moze zle wpisales nazwe pliku do wczytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muuuuczek567 Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Jaki jest kod w Key Release for L-key? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 4 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 jest tam wczytywanie wartosci z pliku, wszystko dziala, bledu nie powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordis Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Kurde, piszecie że wam działa, a ja kiedy wybieram mape do wczytania (pod nazwą poziom.lev ) to wywala mi ten erorr. Gdy wyłączyłem wyświetlanie błędów to mapa sięwczytuje tylko możliwe ze bedzie z błędami ;/ No nic to może to sprawa Visty, nie wiem. Dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi