Alternative Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Obczajcie ten schemat: xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Cool story, bro. I tak nie napiszę ci życzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Alternative, ja bym dał ci teraz solidnego warma. Po co mi widzieć, że masz urodziny i tak nie zamierzałem ci złożyć życzeń - zwyczajnie cię nie znam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Chodziło mu o to, że trzy osoby razem kończą 15 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 kt1117, nie. Te wszystkie osoby to jest on i jego poprzednie konta. Daję mu solidne bloka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi