maciek220896 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Tytuł: Free Adventure [tytuł roboczy] Gatunek: jRPG Opis: Projekt tworzony przezemnie w RPG Maker XP. W grze będziemy zwiedzać świat gry oraz wykonywać zadania powieżone nam przez NPC. Gra będzie posiadała otwarty świat. Będzie też dużo zadań głównych jak i pobocznych. Fabuła opiera się na opowieści pewnego wojskowego, który jest światkiem śmierci swojego przyjaciela. Gra będzie pełna zwrotów akcji. Planowane są 4 rozdziały, epilog i prolog. Niestety nie mogę wam nic więcej powiedzieć na temat fabuły z powodu, iż posiadam główny zarys jej. Aktualnie planuje szczegóły fabuły oraz mapy. Autorzy: Programowanie: RMXP, maciek220896 i inni Fabuła: maciek220896 Grafika: RMXP, internet Muzyka: RMXP, RM2k, internet Screeny: Na IMAGESHACK Co zawiera gra: Skrypty: Custom Menu System (CMS) by Thieffer Custom Save System (CSS) by Law Advanced Crafting System (System tworzenia przedmiotów) System osiągnięć (Achievments) System skradania się ala Metal Gear Solid Dziennik Zadań Bestiariusz Poziom ukończenia: 95% Mapy: Poziom ukończenia: 10 % Grafika: Poziom ukończenia: 98% Muzyka: Poziom ukończenia: 90% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Wiem kto dał 1 gwiazdkę. WTF?! Skąd masz te hiper-super obliczenia? Nie chcę mi się wierzyć, że liczyłeś to tylko wziąłeś pierwsze lepsze liczby. RPG Maker nie zachęca, ale może coś z tego wyjdzie. EDIT: Chodzi o te procenty z tymi obliczeniami. EDIT2: Btw. to jest pirat czy kupił RPG Makera? (to trochę dziwne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi