IamTheLaw Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Witam, ostatnio zaopatrzyłem się w FL Studio (nie, nie pirat) i zacząłem jakieś coś w nim robić. Udało mi się otworzyć okienko tracku i polepiałem sobie patterny i teraz mam pytanie jak bardzo do dupy zrobiłem. Ogółem odradzam pobrania bo nie warto i w ogóle. https://gmclan.org/up6105_8_logic.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jak odradzasz pobierać to dlaczego zamieściłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 To nadaje sie jako soundtrack do przerwy miedzy misjami w grze gdzie wyjasniane sa szczegoly misji itp. mi sie tak to przynajmnije skojarzylo. Tak gdzies w polowie jest za duzo powtorzen jednego dzwieku, po za tym... :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi