Morti Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam. Potrzebna jest mi grafika buttonów (chyba tak to się nazywa) "Kup teraz" i " Dodaj do koszyka". Na tym drugim nie musi być ten napis, wystarczy jakiś obrazek np. koszyk ale żeby wiadomo było o co chodzi. Rozmiar dowolny ale żeby był w miarę mały. Styl również dowolny, ale w klimacie średniowiecza. Z góry dzięki :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Kolory Cie nie obchodzą? Spoko spróbuje coś wykombinować ale nie wiem czy coś wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Styl również dowolny, ale w klimacie średniowiecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 A to sorka potem zrobię, dam w edicie około 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 4tk powiem Ci szczerze że nie umieściłbym tego na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RassTak Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 będzie pasowało takie coś ? :D no i jeszcze jakiś fajny napis na to ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 A wiesz, że pasuje. THX :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RassTak Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 dorobiłem jeszcze kosz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 wielkie dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 W życiu takiego kosza nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Mi tam pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi