Frakus Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Tytuł: Leanderland Online Gatunek: strategia wieloosobowa (Lan, Internet) Opis: Gra jest sieciówką więc fabuła mało istotna. Każdy gracz zaczyna wybierając zamek oraz maga przywódcę (4 do wyboru). Gra polega na zniszczeniu przeciwników. W tym celu szkolimy herosów (max 5), którzy posiadają umiejętności, ekwipunek oraz małe oddziały. Każdy zamek ma 3 rodzaje herosów (generał, champion i zwiadowca). Potem szybko atakujemy neutralne jednostki, zajmujemy kopalnie, punkt kumulacji energii żywiołów(ziemia, ogień, woda, wiatr), które potrzebne są do szkolenia specjalnych jednostek oraz rzucania przez przywódcę czarów. Autorzy: Programowanie: Ja Fabuła: Ja i mój kolega Grafika: Na razie za dużo jej nie ma Muzyka: Na razie brak Screeny: PS. Na razie zrobiłem silnik w ok. 80%. Wszystko co związane z połączeniem sieciowym już działa. Jeśli ktoś chciałby pomóc z grafiką, dźwiękiem lub ma ciekawe pomysły to czekam na propozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 pomuc byk a co do gry, ja sobie w to nie pogram, bo juz rzygam port forwardingiem. Ale cel zbozny(powiedzial ateista), wiec rozwijaj :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Przecież nie musisz zakładać serwera u siebie. Mi udało się przekierować router w parę minut, a myślałem, że to wielka filozofia. Grafika jak na razie jest symboliczna. Stworzona tylko dla mnie, by łatwiej mi było tworzyć. Jedyne co z tego screena ma szansę przetrwać to drewniany interface. PS.Jeśli chodzi o Kościół Spaghetti to w 100% popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Przecież nie musisz zakładać serwera u siebie. Mi udało się przekierować router w parę minut, a myślałem, że to wielka filozofia. wlasnie skonczylem forwarding, nareszcie to rozgryzlem :D Grafika jak na razie jest symboliczna. Stworzona tylko dla mnie, by łatwiej mi było tworzyć. tez tak robie Jedyne co z tego screena ma szansę przetrwać to drewniany interface.popieramPS.Jeśli chodzi o Kościół Spaghetti to w 100% popieram. swoj chlop :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bosu Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Mogę chyba śmiało powiedzieć że nawet ta "robocza" grafa jest duuużo lepsza niż w niektórych ostatnio pojawiających się "grach". Wygląda ciekawie, mechanika też niezła. Myśle że może z tego wyjść coś większego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thobby Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Szczerze mówiąc to jakby tą grafikę podrasować to wyglądałaby naprawdę ładnie i oryginalnie, mam nadzieję, że nie jest tylko i wyłącznie robocza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Fabuła: Ja i mój kolega Super :D Od razu wiadomo do kogo się zgłosić ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frakus Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Wrzucam nowego screena, żeby nie było, że się obijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Jak spojrzałem na screena to pomyslalem, że to mapa gry i nawet udana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 lewy dolny rog - przyciski - tekst jest wyzej niz jego przycisk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi