Muuuuczek567 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Kiedyś grałem na komórce w taką małą gierkę, a bardziej programik, w którym rysowało się góry przez sypanie "proszku". No i właśnie zrobiłem coś podobnego w GM-ie. Podaję plik z kodem źródłowym dla GM >= 7.0 Pro. Można użyć dowolnego koloru, obszar roboczy: 256x192 (mogłem dużo więcej, ale byłoby nieczytelne). Spacja: sypanie ziarenek, strzałka w lewo/prawo - przesuwanie 'maszynki' sypiącej proszek. Link: TU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Egzekutor Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Eee, że niby co to ma być? Zrobiłbyś chociaż, że ten proszek nie spada na ziemię w linii prostej, bo jak narazie to wygląda to nierealistycznie. -3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 @Eqzekutor: Tu chyba właśnie o to chodzi że ma spadać w linii prostej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi