Arekadiusz Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Zainstalowałem sobie Ad-Aware 9 Free i nigdzie w opcjach nie znalazłem wyłączenia autostartu, więc wtedy poszukałem w programach w panelu sterowania i też tam nie ma. Na koniec jeszcze spróbowałem w programie do optymaliacji systemu. Tam także brak :( Bardzo długo używałem Ad-Aware 8 i byłem bardzo zadowolony, ale tam była opcja wyłączenia autostartu a tu nic. Proszę o pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Start > Uruchom > msconfig > Uruchamianie Tam znajdz aplikacje i ją odznacz ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Start >> uruchom >> msconfig i wyłącz ten program z autostartu. // Kolega był szybszy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arekadiusz Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dzięki koledzy, zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi