OriPL Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Tytuł: Lab Escape Gatunek: Platformówka Opis: Stworzony przez sztab naukowców eksperyment (Główny Bohater) wymyka się z pod kontroli gdy dowiaduje się że jest on niedopracowany i naukowcy chcą go uśmiercić.Zdesperowany i przestraszony Eksperyment ucieka Poprzez różne zabezpieczenia Laboratoriów. Autorzy: Programowanie: OriPL Fabuła: OriPL Grafika: OriPL Dzwięki: Muzyka: SoundSnap SFX: OriPL Screeny: Filmik na ZippyShare (Przepraszam za jakość(Za duża kompresja :P)) http://www65.zippyshare.com/v/20442750/file.html http://www.youtube.com/embed/G0LPUNKm_og?rel=0&hd=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 w przeciagu tygodnia wyszly recenzje zapowiedzi 4gier ktore przykuly moje zainsteresowanie i juz czekam na download. Mamy kolejna! chyba umiejetnosci gmclanu sie zwiekszyly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Podpisuję się pod tym co napisał TheMarcQ. Mam jednak nadzieję, że zagadki będą wymagające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DemonSlayer Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 w przeciagu tygodnia wyszly recenzje 4gier ktore przykuly moje zainsteresowanie i juz czekam na download. Mamy kolejna! chyba umiejetnosci gmclanu sie zwiekszyly Chyba chodziło ci o zapowiedzi? W każdym razie ta na pewno wygląda na ciekawszą jeśli chodzi o klimaty laboratoryjne niż Time Surf. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKiD Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Fajnie sie zapowiada chcialbym przetestowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 To smutne że ludzie nie potrafią skrobnąć porządnej fabuły do gry :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Raczej bohater nie cieszy się z tego laboratorium...Mam na myśli to, że ucieczka nie pisze się przez "sz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Ktoś, kto piszę ucieszka albo Poprzez raczej by tak dobrze nie pisał po angielsku. Węszę spisek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markar Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Podoba mi się! Grałem kiedyś w coś podobnego, czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Żeby nie było że projekt stoi w miejscu daje wam tutaj screen z menu... Proste, przejżyste i małe... bo nie ma poco dawać więcej Gra będzie oferowała 30 poziomów, różnej trudności, na razie posiadam 21 i wena mi się kończy ale w końcu coś wymyślę :) Mały opis menu: Play - przenosi do menu w którym wybieramy z pośród 30 poziomów, aby zagrać w kolejne poziomy TRZEBA przejść poprzednie poziomy :) GC Wiki - Opis sterowania, i wszystkich spotykanych w grze obiektów (w razie jak by ktoś coś zapomniał w co wątpię... ale się ubezpieczam) Credits - Opis twórców i podziękowania za testy... głównie ja ale znajdzie się tam także miejsce na logo GMclan i mam nadzieje na jakiś beta testerów :P Exit - ... Na sam koniec informuje że rozpocząłem prace nad drugą odsłoną mojej starej platformówki "Star Platform" kto nie grał zapraszam do mojego downloadera DOWNLOAD - Star Platform X Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maksym10 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 Fajna gierka się zapowiada :) Już po screenach to widać. Zasłużone 5/5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 18 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2011 :lubieto: fajnie się zapowiada, lubię tego typu platformówki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Gre usunięto z hosta (LabEscape) A star platform ,podoba mi się :thumbsup: chociaż grałem 2 lvl tylko ,ale jeszcze pogram ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 19 Czerwca 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Star Platform wywala errora przy uruchomieniu ale zostaje w tle proces, który zabiera mi 50% procka. Windows 7 64bit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Star Platform wywala errora przy uruchomieniu ale zostaje w tle proces, który zabiera mi 50% procka. Windows 7 64bit Gra była chyba pisana w starym GM'ie, to pewnie dla tego :) Gre usunięto z hosta (LabEscape) ... Że co ?? przecież jej jeszcze nie wrzucałem to jak mogła zostać usunięta ?? :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Sry filmik ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Zrobiłem upload nowego filmiku... Game Play z gry :) http://www.youtube.com/embed/G0LPUNKm_og (Link także w pierwszym poście :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Dodaj jakieś urozmaicenie dźwiękowe oraz więcej przeszkód, bo gra wygląda na... ciut nudną :( Ale poza tym fajnie się prezentuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 ahh tak zapomniałem napisać... dźwięk jest wycięty z gry... dodałem tylko loopa który leci w tle żeby nie było głucho... po prostu jak nagrywałem to mi FPS'y spadły do 20 i później musiałem sztucznie przyśpieszyć... i mi się dźwięk rozjechał... a że nie chciało mi się go synchronizować to wyciąłem... Co do leveli... dodałem tylko kilka najprostszych map żeby nie psuć wam zabawy gdy będziecie rozkminiać całą resztę... Przszkody na jakie będziecie sie nadziewać podczas gry to: Spadające skrzynki Klejąca podłoga (nie można skakać) Znikająca podłoga Woda i wodospad... Lasery z czujnikiem ruchu i bez Kolce Obracające się ostrza (Nie wiem jak to nazwać xD) Zamykająca i otwierająca sie brama. Anty grawitacja... Do tego dochodzi zabawa przyciskami które robią różne żeczy... nie tylko coś otwierają i zamykają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedziom Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 Spoko! Mam nadzieję, że nas nie nabierasz i to naprawdę jest w grze ;) Jeśli tak, to oczekuję ;) A co do Star Platform, to miejscami w cholerę trudna. Dodaj respawn od miejsca, w którym się skusiło, bo inaczej każdy poziom od 6 w górę będę przechodził po 50x :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OriPL Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 A co do Star Platform, to miejscami w cholerę trudna. Dodaj respawn od miejsca, w którym się skusiło, bo inaczej każdy poziom od 6 w górę będę przechodził po 50x :( Grę pisałem chyba 2 lata temu i nie mam juz niestety plików projektu i rzeczywiście jej poziom trudności jest trochę przesadzony :) druga odsłona będzie dla każuali xD A teraz troche o grze... dzisiaj prubując ogarnąć lvl nr. 22 zrobiłem epic fail of year xD Otóż stworzyłem zagadkę którą da się przejść niezależnie od której strony sie do niech pochodzi... Nieważne który przycisk będzie pierwszy, drugi, trzeci i czwarty... wszystkie furtki i tak się otworzą... i straciłem 40min swojego życia na wymyślenie czegośtak głupiego ^^ oczywiście w finalnej wersji nie możecie liczyć na takie fory ;p Przyciski będą zamieniać się miejscami po każdym resecie co sprawi że jak wam coś nie pójdzie to następnym razem będziecie musieli to zrobić inaczej ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 19 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2011 nie, to następnym razem po prostu pójdziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 20 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Na filmiku są proste lvl bo tylko stojisz ,i chodzisz mam nadzieje że podniesieć poprzeczkę w innych lvl'ach ,chyba że filmik był only pokazowy i takich łatwych lvl'i nie bendzie :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi