kt1117 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Mam taką grę: shooter i nie wiem dlaczego nie mogę jej uruchomić inaczej niż na localhoscie. Kolega ma zewnętrzne IP i to on stawia serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Może być to kwestia ip. Jeśli korzystasz z tego GMowego pobieracza ip, to on bierze chyba numer karty sieciowej. Odpaliłem i chyba wyciąłeś za dużo z tego przykładu (albo nie 'wciąłeś' czegoś). Czemu klient nie pyta się o ip hosta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 6 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Nie pyta się? Przy kliknięciu Connect wyskakuje okienko i tam się pyta. E: Potrzebna dll'la 39dll.dll; Dorzucić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 E: Nie zrozumiałem pytanie. Nie, mam tego dlla :) Zaraz podrzucę i sprawdzę O kurde, chyba już czas spać. Post do kasacji, chyba że coś wymyślę. E (chyba 3): GM wymiata :P Program mi się wiesza i nie chce się odwiesić. A ja idę się powiesić za to, co tu napisałem. Dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi