karolo320 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Proszę o ikonke do gry z jakimś alienem. Łbem czy coś... wiadomo alien zielony i na czarnym tle Z góry dzięki :) i może ale nie musi pisać AA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzelo3 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 poszukaj : http://www.iconfinder.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolo320 Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Dzięki, ale prosiłbym kogoś o zrobienie ;d MOże być ładny napis AA zielony na czarnym tle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
en_6280 Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 jaki rozmiar i jaki format sobie życzysz?? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 6 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 A nie lepiej samemu narysować? paint>obraz>atrybuty>32 na 32>rysujesz>zapisz jako> *.ico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimonek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Chodzi Ci o takie coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MXQ Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 @karolo320 W edicie zaraz dam zrobioną ikonkę. @morti GM nie importuje ikonek zrobionych w Paincie. E: a jednak jutro musze teraz konczyć ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Złapie Ci *.ico. A przynajmniej powinien. Jak nie, to ściągnij sobie WB IconWorkshop 3. Masz ze str. producenta -> (...). Wg. mnie dość łatwy w obsłudze i jest przeze mnie wielokrotnie sprawdzony. GM 8.0 łapie mi z niego ikony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Złapie Ci *.ico. A przynajmniej powinien. Jak nie, to ściągnij sobie WB IconWorkshop 3. Masz ze str. producenta -> (...). Wg. mnie dość łatwy w obsłudze i jest przeze mnie wielokrotnie sprawdzony. GM 8.0 łapie mi z niego ikony. dziwne żeby nie "łapał" *.ico jest rozszerzeniem, które musi(tak jak każde inne rozszerzenie, np.*.PNG czy*.RAR) spełniać określone standardy, żeby nim być, twoja wypowiedź nie ma sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi