Platyna Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Mam do sprzedania wieżę Panasonic SC-PM4. Nówka sztuka, nie śmigana. Dostałem ją 2 lata temu na gwiazdkę od taty, ale jest mi ona potrzeba jak funkcja drzemki w alarmie przeciwpożarowym. Myślę, że 300zł to uczciwa cena. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Nie sądzisz, że to chamskie, sprzedawać gwiazdkowy prezent? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Równie chamskie jak trzymać go w szafie i po 2 latach przypomnieć sobie o jego istnieniu. Zresztą tata nigdy się o tym nie dowie, a tak to się porządny sprzęt normalnie marnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Święty Mikołaj* na Ciebie patrzy i nie jest zadowolony. * - lub Gwiazdor czy cokolwiek innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Jak mogę mieć prawdziwą NÓWKĘ z NORMALNEGO sklepu za 320 zł :) + ma ohydny design. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Dobra. 250 :) I ta moja to nówka też jakby co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crackkk-GM Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Radziłbym allegro , 250 zł kup teraz + aukcja od 150 zł . Może ktoś kupi ,bo tutaj się nie spodziewaj cudów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Pytam po znajomych, bo nie mam konta na allegro i nie chce mi się zakładać z racji, że to skomplikowana procedura, a ze sprzedażą wcale mi się nie spieszy. Mam na razie za co jeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Jak chcesz mogę wystawić, mam konto na allegro. Jak coś to śmiało pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Z tego, co mi wiadomo, z konta junior nie da się wystawiać przedmiotów droższych niż 200 złotych. Czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 5 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Konta junior? Pierwsze słyszę, ale myślę, że alwinowi z racji pełnoletności raczej normalne konto przysługuje tak jak i mnie więc o co chodzi nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nickolas Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 W konach junior wiem tylko tyle, że nie można kupować w dziale "Motoryzacja". Ale nie wiem jak z erotyką itp. Można wystawiać powyżej 200 zł. Kolega wystawiał telefony na allegro, które były nawet po 900 zł :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Generalnie założenie konta na allegro nie jest problemem. Potwierdzenie konta... to inna sprawa. Jednak jeśli masz konto bankowe to możesz zweryfikować konto od ręki, byle przelew został zaksięgowany. Podobnie na PayPalu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alwin Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Jakie konto junior? oO Mam normalne konto i naprawdę jak ktoś chce coś wystawić lub kupić to no problem. Muszę nabić jeszcze trochę gwiazdek;) Konto mam juz od 2003 roku. http://allegro.pl/show_user.php?uid=1644850&p=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi