ALT Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Czy może mi ktoś skomplikować jeden plik w C++? Dokładnie ten:LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Komplikować? Proszę bardzo - użyj do tego Dev-Pascal. EDIT: A tak na serio, sam nie możesz tego zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Niemoge,bo nie umiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Ass Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 :o A na jakim kompilatorze? :gnysek: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Najlepiej w Microsoft Visual Studio chyba,niewiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Platyna Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Skompilować nie skomplikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Ok,dzięki,to jest jakiś chętny,to dla mnie bardzo ważne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALT Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 MEGA SORY,TO NIE C++ TYLKO C# Człowieku, czego się drzesz o wpół do dziesiątej wieczorem? Aż podskoczyłem i mi widelec z ręki wypadł. Zmarnowałeś mi kawał kotleta. Platyna Sory,odkupie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi