iczigo Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Jest to trochę nietypowy pomysł, ale mam nadzieję, że się przyjmie. Jest to konkurs na najlepszą grę / program w Excelu. Aby dodać pracę do konkursu należy zamieścić do niej link w poście w tym temacie. Termin wysyłania prac do 30 lutego. Po przeminięciu 30 lutego. Zamiast przysyłania prac, każdy użytkownik ma prawo zagłosować na jedną grę. Na początku marca ogłosze wyniki. P.S. Nie wiem czy wam się to podoba, ale potraktujcie to jako ciekawostkę, a może to dobry pomysł na konkurs na Arenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłaszam się, kiedyś, gdy nie miałem internetu, razem z kolegą robiliśmy gry w excelu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ten pomysł jest tak nietypowy, że aż prześwietny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Co wy chcecie, świetny silnik 3d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lollus Opublikowano 10 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Termin wysyłania prac do 30 lutego. Po przeminięciu 30 lutego. Zamiast przysyłania prac, każdy użytkownik ma prawo zagłosować na jedną grę. Czyli rozumiem, że termin nigdy nie mija :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iczigo Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Naprawdę już nie ma chętnych na konkurs? :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi