Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Siemka, to mój pierwszy post. Robie gre Platform shooter xDD. Gra jest juz dosyc bardzo rozbudowana, dużo efektów typu Head shoot. Mam juz Ai i ai kolegi z drużyny . 9 Broni, granaty. Chciałbym dać zapowiedz jednak nie mam loga. Proszę was o zrobienie Loga: Napis: Time of Freedom Proszę tez o efekty typu dziurę po kulach czy coś dam w twórcach . Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phoenix Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 po co ci logo od razu? Najpierw zrób zapowiedź (skoro masz tak dużo), a potem w full możesz dać logo - musisz pokazać coś na tym forum najpierw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ok. Bo Chciałem dac logo w menu bo akurat teraz robie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Jaka kolorystyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Czarno-białe Twoja sygna jest fajna tylko gdyby jescze dodac jakies dziure z pociskow jakis wybuch i git xDD. Jak ci lepiej to zrob kolorową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 A no i jeszcze jakieś rozmiary? Edit: Coś takiego wyskrobałem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Dzienki Dawka ######ste To na sygnaturke i Wczytywanie Wyskrobiesz jeszcze tylko Napis Do menu?? obojętnie jakie rozmiary najwyżej zmniejszę lub zwiększę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Hah,fajnie wyszło;p Dawka się rozkręca z napisami:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Do menu tak? Ok zaraz będzie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 xDD wielkie Dzieki :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Ok coś takiego wyszło: Edit: Poprawiłem troszkę napis aby pasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Wielelkie dzienki A zrobisz ostatni Napis Time of Freedom Tak na wielkość rooma czyli nie weim 1200x800? tylko ten napis tak u góry po na tym tle będą rożne opcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawka83 Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Spoko już się robi Edit: https://gmclan.org/up4385_6_big.html, prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Dzieki Dawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 1 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Chyba cie nikt w szkole nie uświadomił D Z I Ę K I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xseon Opublikowano 1 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 Spoko, dzięki za przypomnienie Edytowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi