Beri Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Witam kiedyś byłem dobry w programowaniu.Na dzień dzisiajszy chciałbym się uczyć pisać gry np. w GM. Jeśli wiecie gdzie są jakieś kursy finansowane z UP/Unijne.Lub jeśli ktoś sie czuje na siłach organizować kursy.(Od podstaw do zaawansowanych, mam pomysł na gre niewymagający super silnika, chcę go zrealizować).Piszcie o kursach lub innych pomysłach a może wspólnymi siłami coś zdziałamy.Aha ma to być gra sieciowa czyli przydałby się ktoś z wyjątkowymi umiejętnościami obsługi sieci. Może ktoś zarobić na nauce programowania bo podobne urząd pracy wysyła jak sie uprzeć/Ja jestem objęty programem z UP i mam sobie znaleźć kurs lub kursy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Może po prostu poczytaj sobie tutoriale, pooglądaj przykłady? Nikt się gma z kursu nie uczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morti Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Poczytaj dokumentację o języku GML. Potem zajrzyj do gm FAQ. Poprzeglądaj przykłady (tylko żeby się nie skończyło na ich sklejaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mentoss Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Cóż... GML nie jest 'profesjonalnym narzędziem'. Jeśli nie liczyć doświadczonych w pracy z GM-em znajomych, kolegów i ludzi z netu (takich jak niektórzy na GMClanie), to obawiam się, że nie wgl. nie istnieją takie kursy, a co dopiero finansowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi