Adriann Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Kupiłem pada który działa tylko na win xp i vista,ja mam 7 i nie działa. Jak mogę go uruchomić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 29 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Poszukaj sterowników do win7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Właśnie ich nie mogę znaleźć...pod pada manta mm812,same szity w google znajduję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafik01 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Wywal sterownik co zainstalowałeś, podłącz pada i może Win7 sam znajdzie sterowniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Nie znalazł,dlatego piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 i właśnie takich padów się nie kupuje, kup sobie speedlink strike2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 taa...to mi nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 nie wiem czy cokolwiek ci pomoże, niestety, taka jest prawda jak kupujesz byle gówno(czyt.manta) to sory ale nie masz współpracy z systemem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Bo ta firma generalnie jak coś wyda, to potem tego nie wspiera. Sam miałem pada tej firmy, ale byłem zmuszony wywalić, bo mimo iż był bardzo fajny, to na co mi pad, do którego nie ma sterowników na systemy nowsze niż XP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Kurde..nawet nie czyta że jest coś podłączone Ale napewno się jakoś da.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 napisz własny sterownik, otwierający przy okazji wejście dla tego pada(żeby był wykrywany) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 30 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 To nie takie proste;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi