owyn Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dobry wieczór. Rozmowy na każdy temat - ja poszukuję informacji o wieczorynce (nie jestem pewien czy była wieczorynką, brak w spisie na wikipedii). Bajka była o 3 wydrach/borsukach (płeć męska, żeńska i coś małego -> koloru kremowego). Gdy nie mieli żadnego pomysłu dawali jakiś taniec i potrafili coś wymyślić, bardzo pilnie potrzebuje nazwy tej bajki :) Z góry dziękuję. edit. znalazlem -> I pies, i wydra PS. nie jestem naćpany. Co sądzicie o starych wieczorynkach, bajkach Disney'a, starym Myszka Miki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Skorzystam z okazji, od jakiegoś czasu nie mogę sobie przypomnieć jednej wieczorynki jak miałem ok 9 lat, bajka opowiadała coś o żabach/kijankach/niepamiętamco, które szukały drogi do jakiegoś tam ich raju czy czegoś. Pamiętam tylko, że ten raj (czy co to uwa było) wyglądał jakoś w jaskini, jakieś świecące grzyby tam były. Dammit, nie moge nic skojarzyć więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flaque Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Gdy nie mieli żadnego pomysłu dawali jakiś taniec i potrafili coś wymyślić, Głową, ruszaj głową! Zawsze lubiłem tę małą wydrę, co tańczyła breakdance na głowie przy tym tańcu godowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Korodzik Opublikowano 26 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Skorzystam z okazji, od jakiegoś czasu nie mogę sobie przypomnieć jednej wieczorynki jak miałem ok 9 lat, bajka opowiadała coś o żabach/kijankach/niepamiętamco, które szukały drogi do jakiegoś tam ich raju czy czegoś. Pamiętam tylko, że ten raj (czy co to uwa było) wyglądał jakoś w jaskini, jakieś świecące grzyby tam były. Dammit, nie moge nic skojarzyć więcej. Też to pamiętam(?) Chodziło o żabki, co to się ludzi bały? Bodajże jakiś "patrol". EDIT: Może "Ropuszy Zwiad"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Też to pamiętam(?) Chodziło o żabki, co to się ludzi bały? Bodajże jakiś "patrol". EDIT: Może "Ropuszy Zwiad"? Jesteś geniuszem :ranmus: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi