LolikZabijaka Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jak wyciągnąć z GM animację wybuchu i zapisać ją jako GIF, chodzi mi o ten klocek "create effect" Za pomoc dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Nie wolisz z czegoś takiego skorzystać? http://www.positech.co.uk/content/explosio...ngenerator.html W sumie nie wiem do czego ci potrzebne ale tak mi się przypomniał ten programik, może akurat się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 te wybuchy są fajne, ale za małe, ja potrzebuję czegoś w rozmiarze co najmniej 128x128 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 15 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Wydaje mi się, że da się zmienić wielkość w pliku konfiguracyjnym, ale pewności nie mam. Możesz jeszcze pogooglować inne takie programiki, wpisz "Explosion generator", sprawdź też wersję 2.1, może dodali takie opcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 to się wtedy pixeloza brzydka zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi