Alternative Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Przekładałem myszkę przez biurko, i przyciski się powciskały od myszki przez przypadek, patrzę na ekran i się ścięło wszystko, to wylogowałem i zalogowałem się, i teraz jak gg włączam to w ogóle nie reaguje nic w nim na naciskanie myszki, a w przeglądarce jak kliknę na zakładkę to otwiera się dana strona w nowej karcie, i jak chcę ją włączyć to się wyłącza, i w ogóle wszystko źle reaguje na naciskanie kursorem. Co się stao? edit: aha i jeszcze przy wylogowywaniu było trwa zamykanie programu i było gg.exe i jakieś nie wiem SSM[...].exe czy coś takiego, wiem że sie na S zaczynało ed2: SSMMgr.exe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 a docisnąłeś wtyk myszy do gniazda na płycie głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alternative Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 to nic z myszką związane nie jest bo touchpad w laptopie tak samo źle działał, z resztą na pulpicie i w folderach wszystko normalnie, to w programach było źle, ale wyłączyłem i włączyłęm kompa i jużdziała o.O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 ed2: SSMMgr.exe Masz jakiś sprzęt samsunga. Wystarczy wyłączyć tą aplikację w msconfig. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 I zawracasz głowę żeby naprawić, a nie zrestartowałeś kompa? Pożal się Boże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 To jest chyba jakiś skrypt/wirus (sam miałem taki problem) Wystarczy Hijackthis'em przeskanować i wywalić zbędne No, chyba, że się mylę ... Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi