Matthew Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Football Tą grę robiłem tak sobie z nudów. Są na razie tylko dwa tryby sterowania. Skomentujcie. Temat o sterowaniu i współpracy ->Piłkarzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 a jak "kopnąć" XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 gra nawet nawet ;) stwrowanie odrazu obczailem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Brakuje singleplayera :/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vianom Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Często jest tak że piłka blokuje się na kolesiach ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 10 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 a jak "kopnąć" XD? nie da się "kopać" ale zrobię to gra nawet nawet stwrowanie odrazu obczailem xD TYVM którym lepiej ci się gra? przęłączaniem czy oddzielnie Brakuje singleplayera :/ . Chciałbym to zrobić ale nie wiem jak (AI komputera) Często jest tak że piłka blokuje się na kolesiach ;/ Tego też nie wiem jak zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 TYVM którym lepiej ci się gra? przęłączaniem czy oddzielnie Szczeze mowiac gralem tylko na przelaczaniu xD i to sam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 sry mf, ale za dużo w tym temacie "nie umiem zrobić", jak na współpracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacman Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 witajta, czemu mi bramek nie zalicza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi