Vhad Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Cześć! Kto by mi zrobił grafę podobną jak w LF2(bo właśnie do niej chcę dodać postacie)Prosiłbym o przerobienie template. Chciałbym dostać 10 postaci które zaraz opiszę (gradę do czarów zrobię sam) 1. Łysa napakowana postać w bluzie z kapturem i dresach(Jeśli można fajnie by było gdyby pisało na nich WoW) 2. Blondyn z postawionymi na jeża włosami w koszulce i spodniach kolor dowolny 3. Postać z czarnymi krótkimi włosami z napisem ULTRA MEGA ORZEŁ na koszulce kolory jw 4. Postać z brązowymi długimi ale nie za bardzo włosami ubiór jak w pkt 2 5. Postać z czarnymi włosami opadającymi na twarz tak by nie było widać połowy. Ubiór-bluza JP i dżinsy 6. Postać z kręconymi czarnymi włosami ubiór jak w pkt 2 tylko że na koszulce ma być fasola 7. Postać z jasnymi półdługimi włosami w koszulce z napisem Prosto GT i na spodniach ma być napisane LIBERO 8. Bardzo gruba postać w dowolnej bluzie i dresach 9. Postać z półdługimi czarnymi włosami w okularach i dowolnej bluzie i dżinsach 10.Niska postać z krótkimi czarnymi włosami Oczywiście prosiłbym o wypełnienienie całego template.Dziękuje Link do template Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osiem Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Nie wiem jak ty chcesz zmieścić napisy na grafikach o tej wielkości :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vhad Opublikowano 12 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Mi się udało ale grafy nie umiem tworzyć :) No to co znajdzie się ktoś? Odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vhad Opublikowano 14 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Znów odświeżam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Dobra,pomogę ci,nie zrobię za ciebie tych grafik ale jeśli chcesz to mogę ci zrobić tutek jak tworzyć postacie platformowe,kcesz? EDIT: ok,nie to nie, too late.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vhad Opublikowano 15 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Możesz zarzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi