aro00 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 używam tego świetnego programu do robienia gier i mam takie pytanie- dzwieki mam w formacie Wav gm 6.1 i gdy podczas gry nakładaja sie równoczesnie 2 lub wiecej dzwieki mam tylko charczący zrywany dzwięk w głosnikach a w multimedia fusion nie było takich problemów, czy to juz tak jest w tym programie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 A gdzie dałeś kod ,dzięki któremu muzyka zaczyna grać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzu13 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Pewnie w step dałeś sound_play(); i dźwięk cały czas się tworzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Albo może dał sound_loop() ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi