Adriann Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 GML if keyboard_check(vk_up) {speed=7 image_index=spr_gracz_ruch} else if keyboard_check(vk_down) {speed=-4 image_index=spr_gracz_ruch} else {speed=0 image_index=spr_gracz_stoi} Zrobiłem taki kod na ruch,ale dziwnym sposobem nie działa,czy ktoś może mi wyjaśnić czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 tam nie powinno być sprite_index? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 7 Stycznia 2011 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 nie powinno być sprite_index? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriann Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Nie zwróciłem na to uwagi...dzięki i przepraszam za..zaśmiecenie..zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi