szpaq99 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 W windows seven jak zostawie komputer włączony i go nie ruszam to włącza się takie menu jakby zalogowanych na komputerze i rozłącza mi to internet. Co zrobić aby to się nie włączało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 W Windows XP, można to zmienić w ustawieniach ekranu, na zakładce Wygaszacz ekranu odznaczasz "Po wznowieniu pokaż ekran powitalny", może w 7 nie zmienili tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Wygaszacz ekranu mam całkiem wyłączony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kt1117 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 A może poczekaj przed komputerem z włączonym netem 20 min. i jak pokaże się okienko "Auto-rozłączania" wciśnij "Nie używaj auto-rozłączania" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 HA! Znalazłem już, wystarczyło przełączyć to: "Przełącz komputer w tryb uśpienia na nigdy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi