Kamilxd95 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Potrzebuje grafiki stickama z pivota bo ja nie umiem robić płynnych animacji. Wszytkie animacje niech będą w rozmiarach około 200x15. Narazie potrzebuje stickmana jak stoi biega skacze schyla sie tzn: jest lód a nad nim sople i musi sie schylic i sie ślizgnąć. Narazie tyle później bendzie wiencej dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Po pierwsze: animacje w pivocie są dziecinnie proste Po drugie: czemu ktoś miałby ci to robić? Nie możesz sam sobie tego zrobić? Po trzecie: do robienia animacji potrzebujesz tylko 20 minut pracy i masz ######stą animację biegu. E: <- 500 post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpaq99 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Ale on potrzebuje porządnie animowanych stickmanów, animacje w pivocie są dziecinnie proste No to zaanimuj mu to, zobaczymy co ci wyjdzie. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelman Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 W porównaniu z animowaniem w jakimś gimpie, paincie czy innym czymś jest o wiele łatwiejsze, bo masz punkty, które wystarczy przesunąć. Poza tym, nie mam i nie chcę mieć Pivota na dysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 W porównaniu z animowaniem w jakimś gimpie, paincie czy innym czymś jest o wiele łatwiejsze, bo masz punkty, które wystarczy przesunąć. Poza tym, nie mam i nie chcę mieć Pivota na dysku. to po co się mądrzysz, skoro nie chcesz mieć pivota na dysku? pivot nie jest aż tak łatwy, a rezultaty są zwykle koszmarne. nie warto się w to babrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilxd95 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Pomoze ktos? prosze bo chce zrobic gre o stickmanach a animacje w pivocie wychodzą mi niepłynne. Pomoze ktoś? oprócz Zelmana bo to mistrz pivota i zrobienie dla niego animacji 3 godzinnej to pikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 chcesz zrobic cala gre o stickmanach a nie umiesz uzywac pivota? moze najpierw sie naucz animacji a potem tworz o niej gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilxd95 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 nieee umeim al;e nieumiem biegu i skoku reszte umiem plynnie np wspinanie sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi