Platyna Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 YXE, zabrzmi to głupio, ale: "nie baw się w moda! Od tego jest przycisk raport." A w twoim przypadku taki plusik przy warnach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LolikZabijaka Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 od marihuany trzymałem/trzymam/trzymać będę się z daleka. Jedyne używki jakie preferuję to % i tabaka. A co do sylwka to fajnie jest spędzić go na działce poza miastem(pod warunkiem że jest ciepła altanka:D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 marihuana twoim wrogiem alkohol i tabaka też ale to przez marihuana umiera najwięcej osób nikomu nie zaszpanujesz, że pijesz i wciągasz!!!11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMarcQ Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 @nikas:twoj avatar mowi ze wolisz "wciagane" narkotyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A ja myślałem że wieszanie skazańców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Avatar Nikasa bardziej by mógł sugerować, że woli sobie wcierać w skórę niż wciągać. I to duże dawki na raz :< . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi