1pietras Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 To już kolejne demko mojej gry. Sam kształt gry się nie zmienił - moje małe połączenie gatunku MMORPG z platformówką. Jednak teraz zmieniłem głównego bohatera - zamiast krasnoluda jest elf. Do połączenia się z grą potrzebne jest hamachi ( przykładowy download ), lub połączenie się off-line ( w polu tekstowym "podaj ip" wpisujecie "noip" ) hamachiIP: 5.202.115.98 ID: x_Aszu_x hasło: haslo Status: Offline AWSD - ruch QE - obrót kamery H - skok J - atak z lewej ręki K - atak z prawej ręki I - plecak L - wyjmowanie / chowanie broni Space - zbieranie itemów z ziemi Enter - wł / wył czatu LPM - przenoszenie itemów w plecaku PPM - wł / wył swobodnego obrotu kamery - Przy słabszych kompach nie radze trzymać dużo itemów w plecaku :P - Aby wspinać się po bloczkach trzeba mieć wolne ręce - Aby stworzyć swoje konto trzeba wybrać opcję "Nowe konto" Screeny: Download: LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Przyznam że nie pobierałem, ale ze screenów mogę ci powiedzieć że przydałoby się wyrównać napisy, a do tych bloczków to powinny byc też jakieś schody czy coś podobne bo tak to dziwnie wygląda. Widzę że twoje modele nie są zbyt skomplikowane, więc jeśli szukasz grafików do modeli to mogę ci pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pietras Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nad napisami długo nie siedziałem, ale na pewno kiedyś je zmienie Pomoc co do modeli chętnie przyjmę, ale może umiesz robić dobre tekstury ? Fajniej by to wszystko wyglądało gdyby było więcej kolorków w modelach :) W modelach korzystam z "skeleton skinning". Narazie posiedze nad serwerem, a potem jak cos to napisze ci na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilxd95 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 bardzo ciekawe utknelem w moście, podczas skakania kiedy uderzyłem to chodziłem w powietrzu. gra ma 60mb a nic w niej fajnego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pietras Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 przy "noip" to w zasadzie mozna tylko sie wspinac i pobawic sie plecakiem, ale jak polaczysz sie z serwerem to mozna powalczyc z pająkami i wężami. No sory, ale jeszcze questów, miast czy NPC nie ma :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilxd95 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Ok, zadam ci pytanie: Czy ty planujesz zrobić tą gre na wiekszą skale? po przez hamahi zagra maxx 10 osób?. A jeśli ta gra ma teraz 60mb to gdy zrobisz miasta i wgl bendzie miała 500?? to wątpie aby ktokolwiek sciągnoł ją aby pograć w 10 osób. No sory ale życze powodzenia. Dam ci jescze mój cytat: ,, Robisz lód na Grenlandi,, czyli coś niepotrzebnego p.s Minka gratis :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pietras Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Narazie to na hamachi, potem pomysle o czyms innym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilxd95 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Narazie to na hamachi, potem pomysle o czyms innym powiem ci tak nielepiej ci zrobic Assasyna Kreta? masz już wspinanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Kamilu mój kochany, idź robić swoją piłke norznom. Co do samej gry, to jak się daje grę do dem powinno się dawać również download. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Kamilu mój kochany, idź robić swoją piłke norznom. Co do samej gry, to jak się daje grę do dem powinno się dawać również download. Na samym dole tematu jest jakiś link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nie jestem ślepy. Mimo, że jest jakiś tam link, to i tak nie należę do ludzi lubiących bycie odsyłanym do prawie pustego upa. @Edit: Jesus, kolejna tępa dzida która najpierw pisze, potem myśli. Na stos z takimi ludźmi, którzy edytują swój post tak, że nie ma w nim nic z pierwotnej wypowiedzi! @Edit2: KU*WA MAĆ, PRZESTAŃ TO EDYTOWAĆ BO WYCHODZĘ NA IDIOTĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cordoba Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Z tego co widzę jest tam plik o nazwie : "Export" wrzucony dnia 10.12.10, co by znaczyło , iż to plik z grą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morro Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Do hamachi można założyć przecież kilka sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilxd95 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 tatk to te upoald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Więc strasznie przepraszam, czytam 60 mb to szukam pliku o tej samej wielkości. Najbardziej mnie zmyliło wywalenie do upa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilxd95 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 60mb po rozpakowaniu wiec Sie opanuj następnym razem :sp_ike: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Nad napisami długo nie siedziałem, ale na pewno kiedyś je zmienie Pomoc co do modeli chętnie przyjmę, ale może umiesz robić dobre tekstury ? Fajniej by to wszystko wyglądało gdyby było więcej kolorków w modelach :) W modelach korzystam z "skeleton skinning". Narazie posiedze nad serwerem, a potem jak cos to napisze ci na PW Tekstury to zwykle korzystam z gotowych, gdyż nie potrafię malować :] ale uv mapkę potrafię wykonać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1pietras Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Komuś się udało wejść na serwer ? Jeżeli ktoś próbował to proszę o dokładną relację co się działo Do rana na pewno serwer będzie wyłączony. Zobaczymy czy będzie sens jego odpalania. Zostaje jedynie "nudne" noip :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4tk Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Mi prawie się udało. Chcę założyć konto, więc klikam strzałkę w dół i gra zacięła się jakby była jakimś dyzmkiem nie rozumiejącym cudzego żartu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi