Pieter Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 Jeśli ktoś odpowie na moje pytania jest naj. Oto one: 1. Mam Delphi 7 PE ale niemoge zainstalować SynEdit'a Czy może ktoś mi podać link do wszystkich plików *.dcu tego komponentu? 2. Z kąd wziąść pliki DsgnIntf.dcu i DsgnIntf.pas? 3. Podaje tu link do Kodu źródłowego "Kill Tracker" czy wie ktoś na jakim programie on był zrobiony i z kąd wziąść ten komplikator. Szukałem już w googlach ale nic nieznalazłem myśle że to forum jest ostateczną teską ratunkową ;) PS. Chyba że któś wie jak zainstalować SynEdit'a na Delphi'm 7 PE(NIEDA SIĘ STANDARDOWYM SPOSOBEM!). POMÓŻCIE............. Z GÓRY DZIĘKI... ---- http://www.freewebs.com/shimma3/TrackerSource.zip ---- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 26 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2004 1. Nigdy nie instalowałem pod delphim Synedit więc nie pomogę :( 2. A od czego one są? Wtedy będzie łatwiej znaleźć :D 3. VisualBasic. Jego okrojone wersje znajdziesz w takich programach jak Word czy Excel. Jak chcesz kompilator podobny do VisualBasic (tzn. to samo lecz w darmowej wersji), to masz: http://www.freebyte.com/programming/compilers/envelop.html - jak to twórcy napisali, kompletny klon VB. 4. aha, nie było 4 :P Odpowiedź na PS. Na GMCLAN jest art jak zainstalować pod C++Builder, a to są przecież bliźniacze edytory (tylko język programowania inny :P ). Spróbuj takim sposobem jak tu podano. PS. Sprawdziłem i nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Lipca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 A czy mozesz podac mi link do tego arta? A tak ogulnie dzieki ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 29 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2004 Napisałem w PS że nie znalazłem tego arta. Może RANMA_MAN go jeszcze ma :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi