bartas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Siema, chciałbym nagrać sobie pliki na płytę podobno DVD+R. Podobno dlatego że na płycie jest napisane "DVD+R", a Windows 7 Ultimate wykrywa mi DVD RW. W dodatku nie da się nic na tą płytę nagrać (niby się nagrywa, ale potem płyta jest pusta), a przy próbie sformatowania nic się nie dzieje tzn. pasek albo się nie rusza, albo dochodzi do końca i tak zostaje. Próbowałem nagrywać Ashampoo Burning Studio, oraz Astroburn Lite i to samo, płyta pozostaje pusta. Sprawdzałem też na Viście programem Power2Go (na nim kiedyś nagrywało się dobrze), ale to samo. Chciałem też nagrać zwykłym eksploratorem Windowsa, ale wyskakuje błąd że na płycie jest za mało miejsca: "Brak miejsca na dysku: Wymagane miejsce 3,69GB, dostępne miejsce: 4,37GB". Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności ANtY Opublikowano 3 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Kup nową płytę, też kiedyś w żabce kupiłem jakieś dupne i tak miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fervi_ Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Z tego co wiem, to trzeba zaznaczać (nie wiem jak w tych programach) możliwość "dogrania". Może spróbuj Nero? Z tego co wiem, jest to najlepszy program do rzeczy "tego typu" Fervi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartas Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Kup nową płytę, też kiedyś w żabce kupiłem jakieś dupne i tak miałem. Kupiłem 3 płyty, z czego 2 są takie jak w 1 poście :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Chciałem też nagrać zwykłym eksploratorem Windowsa, ale wyskakuje błąd że na płycie jest za mało miejsca: "Brak miejsca na dysku: Wymagane miejsce 3,69GB, dostępne miejsce: 4,37GB". Co robić? To może oznaczać że pliki tam są. Zgraj obraz tej płyty do iso i otwórz winrarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi