I am vader Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dyskusja na temat: Co sądzicie o powrocie rygoru? Oczywiście kulturalnie ^ ^. Ja osobiście się cieszę. Ostatnio starałem się być spokojnym(czasami mi się nie udawało o czym można poczytać w moich postach z ostatnich 3 miesięcy). Ta zmiana może usunie kilka denerwujących trolli z gmclanu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 3 Grudnia 2010 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja też się cieszę. Sądzę, że YXE to bardzo inteligenty, ambitny, młody człowiek z bujną czuprynką, który wie co czyni i robi to dla naszego dobra. Powierzmy mu nasze posty. :psichix: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 a to już jeden temat nie wystarczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I am vader Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Musze powiedzieć że z winy tego zaostrzenia znowu przeczytałem regulamin... i zmieniłem majtki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsichiX Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 zamykam i zapraszam do tematu dedykowanemu rygorowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Musze powiedzieć że z winy tego zaostrzenia znowu przeczytałem regulamin... i zmieniłem majtki. rozumiem, że furry, ale textfag? wstydziłbyś się! :zgorszenie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi