Makary155 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Mam prośbę, dzieciaki ostatnio bawiły się moim komputerem i wykasowały plik gry Sauerbraten o nazwie menus.cfg z folderu data. Plik ten odpowiada za menusy w grze i wprawdzie mogę włączyć singla przez konsolę, to listy serwerów do multi już nie da rady. Jeżeli ktoś ma tą grę, mógłby zuploadować i wstawić linka tu? Byłbym wdzięczny. Zaraz będą pytania, czemu nie ściągne znowu, to odpowiadam że klient waży ponad 400mb i przy tej prędkości neta co mam pobierał by się wieki. Żeby nie było, gra jest open source. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dragon Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 3maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kofel Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ta gra nie jest open source. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ta gra nie jest open source. Jezus, na otwartym kodzie, czemu sie czepiasz na siłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GMTraker Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 The engine supporting the game is entirely original in code & design, and its code is Open Source (ZLIB license, read the docs for more on how you can use the engine). kofel naucz się czytać, a oni niech nauczą się pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Dragon thx wielkie :D Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi